Paula Niskasaari

Patterns available as Ravelry Downloads

Knitting: Mid-calf Socks
Ensin oli ajatus virkkauksen ja neulomisen yhdistämisestä, josta kehittyi idea isoäidinneliöiden yhdistämisestä sukkiin ja lopulta näistä mietteistä muodostuivat Onnenkevät-sukat, joiden varsi ulottuu puoleen väliin pohjetta ja varsi käännetään kaksin kerroin. Varren takaosassa on hiukan joustinta ja ilme viimeistellään virkatulla reunuksella, ...
Knitting: Ankle Sock
Pupusiinit ovat keskivahvasta langasta neulotut sukat, joissa pärjäät oikealla ja nurjalla silmukalla (ja kahdella erilaisella kavennuksella). Vaikka et olisi koskaan neulonut mitään perussukkaa haastavampaa, tästä selviät varmasti!
Knitting: Ankle Sock
Syysiltasukkien idea on yksinkertainen: etsi neljä (tai vaikka kymmenen) eriväristä vajaata kerää tai langanloppua seiskaveikan vahvuudessa ja koukuta itsesi helppoon mallineuleeseen, jossa kuvio muodostuu nostetuilla silmukoilla. Nämä sukat lähestulkoon neulovat itse itsensä!
Knitting: Ankle Sock
The Frog Sock pattern is now also available in English!
Knitting: Ankle Sock
Kevätfiilis-sukilla saa hiukan kevätmieltä keskelle talvea - tai lämpöä ja väriä syksyn tai kevään kumpparikaudelle. Sukissa yhdistyvät kirkas vihreä raikkaisiin keltaisiin ja valkoisiin raitoihin ja ilmapallokuvioihin.
Knitting: Ankle Sock
Lumiukkokaudella villasukkien on parasta olla paksut ja lämpimät – ja sitä nämä seiskaveikasta neulotut kirjoneulesukat kyllä ovat.
Knitting: Ankle Sock
Suunnittelin Rasi Trio -sukat mielessäni sellainen perussukkahenkilö, joka saattaa olla sinunkin lähipiirissäsi. Sellainen, joka mielellään käyttää käsinneulottuja sukkia, mutta niissä ei missään nimessä saa olla mitään kummallisia krumeluureja ja kuvioita.
Knitting: Legwarmers
Hedelmäkarkkisäärystimet ovat helppo ja nopea välityö, jossa ei juuri tarvitse vaivata päätään oikeaa ja nurjaa silmukkaa vaikeammilla tekniikoilla (okei, kavennuksia täytyy myös tehdä).
Knitting: Ankle Sock
If you have been struggling to find interesting sock patterns for large feet, Haihu is here to help you out: there are three sizes from women’s M to men’s L. The stitch pattern in Haihu socks is fun and slightly addictive for the knitter, and the heel might give you a chance to learn a something new.
Knitting: Ankle Sock
What ‘Mediterranean’ brings to my mind is Valencia, my favorite city in Spain. The city is famous for its unique architecture by Santiago Calatrava – white buildings surrounded by beautiful water. You won’t need socks in Valencian summer, but for those of us who must reminiscence on it from the distance, these socks might come in handy.
Knitting: Mid-calf Socks
Nyt myös suomeksi!
Knitting: Ankle Sock
Would you like to knit a pair of lace socks, but you find the whole idea of lace knitting and following the chart a bit… intimidating? Lace knitting doesn’t have to be scary - if you know how to work left and right-leaning decrease and yarn over, you’ll be fine. 
Knitting: Mid-calf Socks
Tuhti-sukat ovat ilmavat ja lämpimät sukat, joiden löysä varsi on helppo vetää housunlahkeen päälle. Tuhdit neulotaan suljettuna neuleena varresta varpaisiin ja muhkea varsi kavennetaan nilkassa istuvaksi. Kantalapun reunoissa on kaksi silmukkaa aina oikeaa ja nauhakavennetun kärjen viimeiset silmukat päätellään silmukoimalla. Voit käyttää joko...
Knitting: Mid-calf Socks
Pop of Pink is a delicious pair of socks with slouchy legs and tightly fitting feet. Pop of Pink socks are made with DK weight sock yarn which makes them a perfect companion at home on a chilly winter evening.
Knitting: Mid-calf Socks
EN: The pattern is currently only available in Finnish.
Knitting: Ankle Sock
Jääprinsessasukat ovat oman elämänsä elsojen ja muiden jääkuningattarien mieleen. Neulo varresta sen mittainen, että röyhelö jää kengän varren yläpuolelle, ja ohuet sukat istuvat mainiosti luistimiin tai talvikenkiin.
Knitting: Legwarmers
As my all-time favorite sock yarn must be Manos Del Uruguay’s Alegria, it’s obvious that Alegria Grande had me at hello.