Adventssjal 2017 by Bitta Mikkelborg

Adventssjal 2017

Knitting
October 2017
Bittamis egenfargede garntyper
Fingering (14 wpi) ?
US 4 - 3.5 mm
One size
This pattern is available for kr.45.00 NOK buy it now

Nå nærmer det seg jul, og tradisjonen tro, vil jeg arrangere ett nytt adventsmysterium. Dette er en koselig aktivitet i en litt hektisk førjulstid. Det er sunt å sette seg ned og ta fram en fin strikking, og bare la tankene vandre.

Før har jeg arrangert både skjerf- og klutestrikking før jul. I år har jeg designet et sjal, og jeg håper dere liker sjalstrikking.

Her er litt info om mysteriet:
Vi skal sammen strikke ett sjal som er laget for to farger. Det bør brukes to farger som passer sammen, men som samtidig har kontrast. Om dere vil bruke jule- eller adventsfarger, eller ingen av delene, det bestemmer dere selv.

Mysteriet vil komme i 5 deler. De 3 første delene er noe mindre i omfang, enn de 2 siste. Det er derfor lagt inn litt mer tid på de siste delene.

Jeg har teststrikket mysteriet i et tynt garn, som heter Bittamis Aktiv Bamboo, altså et egenfarget garn. Dette har 400 meter pr. 100 gram. Og jeg har brukt rett i underkant av 100 gram av begge fargene. Du kan bruke garn som har løpemeter fra ca. 350 – 420 meter pr. 100 gram.

Del 1: 13. november
Del 2: 20. november
Del 3: 27. november
Del 4: 4. desember
Del 5: 14. desember

Det kommer mere info i infodelen som blir lagt ut først. Deretter kommer alle delene på de datoene som står ovenfor. Delene får dere automatisk som oppdateringer på mønsteret.