All The Way Home by Pauliina Karru

All The Way Home

by Pauliina Karru
Knitting
March 2016
DK (11 wpi) ?
20 stitches and 28 rows = 4 inches
in Stockinette
US 6 - 4.0 mm
328 - 437 yards (300 - 400 m)
Small with suggestions for making them larger
Flag of English English Finnish
This pattern is available for free.

This pattern is only available for free in Finnish in Ullaneule 1/16.


Hameiden ja mekkojen käyttäjät tarvitsevat talveksi lisäkerroksia jalkoja lämmittämään kovien pakkasten saapuessa. Myös kotioloissa on mukava vetää legginsien ja tunikoiden kaveriksi säärystimet tuomaan lisälämpöä. Säärystimet ovat myös oiva lisä jooga- ja meditaatiohetkiin. Kaikkia näitä tarvitsin itse ja siitä tarpeesta syntyivät nämä säärystimet.

Tein säärystimistä tarkoituksella pohkeista tiukat, vaikka nilkkoihin ruttuuntuvat paksut säärystimet mukavilta näyttävätkin. Näiden on tarkoitus pysyä ylhäällä ja lämmittää koko jalkaa. Pääasiassa sileänä neuleena neulottuihin säärystimiin mielenkiintoa tuo ylä- ja alareunan kontrastiväri ja joustinneuloskohdat pitkin vartta. Väriksi valitsin niin harmaaseen kuin valkeaankin talveen piristystä tuovan kirkkaan pinkin.

Säärystimiä neuloessani päässä soi jatkuvasti amerikkalainen joululaulu Let It Snow ja varsinkin sen kohta “I really hate going out in the storm / but if you really hold me tight / all the way home I’ll be warm”. Sieltä päädyin poimimaan työlleni nimen.