Australia in my heart by Annas Artificia

Australia in my heart

Knitting
October 2017
Fingering (14 wpi) ?
28 stitches and 41 rows = 4 inches
US 1½ - 2.5 mm
241 - 284 yards (220 - 260 m)
36-37(38-39)40-41
Swedish
This pattern is available for kr.50.00 SEK buy it now

-- Under oktober månad kommer 10:- / sålt mönster gå till bröstcancerfonden + för varje sålt mönster skänker jag 10:-! --

Australia in my heart

Jag har själv bott i Australien under ett år och jag kan inte annat än säga att jag älskar Australien. Dessa sockar stickade jag till min mammas vän i Australien som just nu kämpar mot cancer. Jag önskar att dessa sockar ska kunna ge glädje i sorgen.

Metod: Tåuppsockar
Häl: Fleegle heel
Stickor: 2,5 mm eller det som krävs för att få rätt stickfasthet för slätstickning. Jag stickar ganska hårt och detta mönster innehåller partier med aviga och omslag vilket kan göra att partiet blir vidare, justera detta med att minska antal maskor eller gå ner storlek på stickor.

Mönstret innehåller både diagram och textförklaringar, videobeskrivningar samt bildbeskrivningar.

Detta är ett mönster skapat av Anna Fahlgren, Annas Artificia. Du får gärna sticka av mönstret och sedan sälja det färdiga alstret. Det är förbjudet att ta anspråk på mönstret samt sälja det vidare.

Har du några funderingar tveka inte att kontakta mig. Är det några felskrivningar eller funderingar på mönstret, hör av dig!

Dela gärna med dig av dina sockar genom att lägga upp projekt här, tagga #australiainmyheart, #australienimitthjärta, #annasartificiadesign på instagram. Det går även att skicka/dela på facebook.

Tack!
Med kärlek
Annas Artificia.

Facebook: Annas Artificia
Instagram: AnnasArtificia
Youtube: AnnasArtificia
Blogg: Annasartificia.wordpress.com