Engineered summer socks by Beatrice Olsson

Engineered summer socks

Knitting
June 2018
Fingering (14 wpi) ?
34 stitches = 4 inches
US 1 - 2.25 mm
2.5 mm
208 - 230 yards (190 - 210 m)
36-39
Swedish
This pattern is available for kr.45.00 SEK buy it now

Min korta sommarsocka har en ny ordentligt formad häl så den inte kasar ned där bak.

Mönstret är väldigt detaljerat så även den som inte stickat så många sockar skall hänga med. Det är dock bra att ha testat kortvarv/delstickning förut.

För mig har det varit en liten process att först färga garnet själv och sedan jobba fram min idé steg för steg tills jag var nöjd med passformen, för jag är petig med detaljerna.

Have fun!

Detta mönster är avsett endast för personligt bruk så du får inte sälja eller ge bort mönstret och du får inte sälja alster stickade efter detta mönster. Mönstret skyddas av designerns copyright © och det är olagligt att kopiera, sälja eller reproducera något som helst ur denna beskrivning. Du får inte ens fotografera innehållet. Svensk lagstiftning tillämpas vid eventuell tvist. Det handlar om designerns rättigheter och att andra inte skall tjäna pengar på det arbete designern lagt ned och om designerns rättighet till inkomst av sitt arbete. Egenföretagare som jag har ingen annan lön än den vi själva drar in på olika jobb, så snälla länka till mig om du har något positivt att säga och gillar du mina idéer så måste du hänvisa till detta mönster, du får inte missbruka det. Du får kopiera diagrammen men då endast för eget bruk.