Kevätaurinkopipo by Elizaveta Klimenko

Kevätaurinkopipo

Knitting
March 2019
Fingering (14 wpi) ?
27 stitches and 38 rows = 4 inches
US 2½ - 3.0 mm
98 - 208 yards (90 - 190 m)
0kk ikäisen päänkoosta kokoon XL
Finnish
This pattern is available for €2.50 EUR buy it now

Kevätaurinkopipo

Kevätaurinkopipo on ihanan kevyt, joustava ja klassisen muotoinen pipomalli, joka sopii kaikille vauvasta vaariin. Tämä pipo on mitä loistavin päähine keväisille säille ja mikseipä myös alkusyksyisille pikkupakkasille. Pipon voi neuloa oman valinnan mukaan päänmyötäisen malliseksi tai sellaiseksi, jossa jää “löysää” päälaelle.

Ohje sisältää koot vastasyntyneestä aina isompaan XL kokoon. Jotta ohjetta olisi helppo seurata, se on luokiteltu kolmeen eri osaan: vauvojen kokoihin (0kk-12kk), lasten 1-6v kokoihin sekä isompien lasten ja aikuisten kokoihin (XXS-XL). Kaikkiin muihin kokoihin riittää yksi 50g kerä lankaa, paitsi isompaan L-XL-koon pipoihin kannattaa varata mukaan toinenkin lankakerä. Ohje on suomenkielinen.

Tämä ihana kevätaurinkopipo on helppo neuloa ja se valmistuu hyvin nopeasti. Kevätaurinkopiposta saat niin itsellesi kuin koko perheellesi ihanan päähineen ja pipo sopii mainiosti myös vaikkapa lahjaksi.

Pipon voi neuloa esimerkiksi Drops Baby Merinosta, Adlibriksen Baby Merinosta, Knit At Home Superfine Baby Merinosta, Drops Nordista, Drops Alpacasta tai muista langoista joissa on noin 160m-180m/50g. Myös Adlibriksen Merini-lanka käy ohjeen silmukkamääriin.

Pipon neulomiseksi tarvitset 3mm pyöröpuikot (40cm),3mm sukkapuikot, silmukkamerkkejä sekä päättelyneulan.