Omkring by elsebeth judith

Omkring

Knitting
September 2018
Sport (12 wpi) ?
18 stitches and 28 rows = 4 inches
in Brioche
US 8 - 5.0 mm
656 - 1312 yards (600 - 1200 m)
25cmx180cm
Flag of English English Danish
This pattern is available as a free Ravelry download

My version of an old design for your pleasure and enjoyment….it’s for free! Share it, duplicate it, have fun with it but please don’t sell it! It’s meant to be for free.
No copyright but please respect that the pictures are mine!

Dette halstørklæde er et gammelt klassisk design.

Jeg har lavet en version med lange farveforløb og to tråde af garn strikket sammen for at opnå et meleret udtryk.
Opskriften er gratis, må kopieres, deles og give glæde til mange, men ikke sælges! Det er meningen at den skal være gratis!

Til dette halstørklæde kan bruges mange af de nøgler/ fed af lækkert garn, som man er blevet fristet til at købe, men faktisk ikke har nok af til at strikke en større ting.

Jeg har anvendt plantefarvet garn, som er både smukt og håndfarvet, men der kan anvendes mange slags fingering-weight/strømpegarns-tykkelse garn sammen med en tynd garn, såsom mohair, uld eller alpaca.

Opskriften er lavet med henblik på at vise muligheder for at købe mindre portioner af håndfarvet/ plantefarvet garn og stadigvæk få et moderne og lækkert produkt ud af det.

Det tidskrævende, langsommelige arbejde med indsamling af planter, langsom opkogning af disse i måske dage eller uger indtil den endelige farvning, skylning og tørring. Den proces er jeg vild med og hvis du ikke har den tid, så har jeg gjort arbejdet for dig.

Jeg vil i efteråret 2018 starte med at sælge mit plantefarvede garn på www.elsebethjudith.dk