Ratsastusjousiampujan käsineet – oikeakätiselle by Bea Wilén

Ratsastusjousiampujan käsineet – oikeakätiselle

Knitting
November 2019
Fingering (14 wpi) ?
34 stitches and 54 rows = 4 inches
US 1½ - 2.5 mm
120 - 175 yards (110 - 160 m)
Naisten, miesten (female, male)
Finnish
This pattern is available for €4.00 EUR
buy it now or visit pattern website

HUOM! Tämä ohje sopii oikeakätiselle jousiampujalle!

Ratsastusjousiampujan käsineet pitävät kädet lämpiminä niiltä osin kuin mahdollista, jättäen kuitenkin tärkeimmät sormet vapaiksi. Käsineet sopivat yleisimpiin ammuntatekniikoihin. Käsine on suunniteltu hyvin istuvaksi, jotta se pysyy hyvin paikoillaan ja haittaa ampumista mahdollisimman vähän. Kokoja on kaksi, naisten ja miesten.

Vetokäden käsine sopii peukalo-otteen, välimeren otteen ja persialaisen/slaavilaisen otteen käyttäjille. Käsineen avoimeksi jäävä kämmenosa mahdollistaa nopean nokituksen useimmille nokitustyyleille otitpa sitten nuolesta kiinni koko kämmenellä tai vain sormilla. Pikkurilli voi nauttia käsineen lämmöstä.

Jousikäden käsine sopii erityisesti peukalo-otteella ja persialaisella otteella ampuville, joilla nuoli on jousen oikealla puolella. Käsine sopii sekä peukalon että etusormen päältä laukaiseville. Käsine sopii myös jousen vasemmalta puolen ampuville, mutta tällöin käsineen sivuun kannattaa ommella myös pieni nahkapala, jotta neule ei kulu nuolen lähtiessä neulepinnan päältä. Keskisormi ja nimetön lämmittelevät yhdessä. Erilleen jäävä pikkurilli on suunniteltu erityisesti ratsastajille.