Saara Hopea by Sari Ojalehto

Saara Hopea

Knitting
April 2019
Lace ?
28 stitches and 50 rows = 4 inches
in sileä
US 0 - 2.0 mm
US 6 - 4.0 mm
766 yards (700 m)
Aikuisten ja lasten koot
Finnish
This pattern is available for €8.00 EUR
buy it now or visit pattern website

Neulottu Saara -myssy on kaunis ja kevyt päähine välivuodenajoille, silloin kun ei tarvitse enää suojautua pakkasilta. Myssyn hopeanhohtoinen merinovilla ja siihen sopiva kaunis vuokko -neulesilmukka kunnioittavat Saara Hopean luovuutta ja silmää kauneudelle.

Keränloput voit hyödyntää näppäriin ja yksinkertaisiin sormettomiin Hopea -kämmekkäisiin. Kämmekkäät aloitetaan sormien suunnasta, jolloin ranteen voi jatkaa helposti niin pitkäksi kuin tahtoo … tai kuin lankaa riittää.

Ohje sisältää sekä myssyn, että kämmekkäät, aikuisten ja lasten koossa. Ohjeet on julkaistu alunperin Taito 2/2019 -lehdessä.

LANKA JA MENEKKI
Cowgirlblues Merino Lace Single (700 m / 100 g, 100% merinovilla), noin 70 grammaa aikuisten myssyyn ja 30 grammaa kämmekkäisiin, eli yhdestä 100 gramman vyyhdestä saat tehtyä molemmat.

TARVIKKEET
2 mm ja 4 mm mm pyöröpuikot ja sormikaspuikot tai sukkapuikot peukalon neulomiseen, tai käsialan mukaan. Tylppäkärkinen neula lankojen päättelyyn.

OHJE
Sanallinen ohje
Arteenin verkkokaupasta voit tilata ohjeen myös valmiiksi printattuna versiona: https://arteeni.fi/fi/collections/all/products/saara-hopea

TUKI
Arteenin Facebook-ryhmästä löydät parhaiten tukea ja inspiraatiota: https://www.facebook.com/groups/arteeni/