Tulpaner i Februari / February Tulips by Gro Lilja

Tulpaner i Februari / February Tulips

Gro Lilja's Ravelry Store
no longer available from 1 source show
Knitting
February 2019
Sport (12 wpi) ?
28 stitches and 36 rows = 4 inches
US 1½ - 2.5 mm
164 - 219 yards (150 - 200 m)
M-L Ladies
Flag of English English Swedish
This pattern is available for kr.40.00 SEK buy it now

When February comes, I always start longing for springtime and crispy tulips.
These colours gave me the same feeling and I started to knit and improvise my cuffs. So many of you asked me for a pattern so I decided to write it down for you.

Yarnkits will be available in my webshop at
www.moodsofcolors.com

När det närmar sej Februari så börjar jag längta efter tulpaner. Så krispiga och färggranna med löften om snarlig sol och vår.
När mina härvor med dessa färger av en slump låg bredvid varandra så fick jag direkt samma längtan efter tulpaner och började klura på handledsvärmare/muddar med tulpaner på. Jag improviserade och lekte fram mina mudder och satte dit några glaspärlor i tulpanen. Glaspärlorna är valfritt och inte beskrivet i mönstret.

Ambitionen var bara göra några muddar med glada färger åt mej själv men plötsligt ville så många andra också göra likadana så jag gjorde ett enkelt mönster.

Storleken ändras genom att byta till större/mindre stickor och garnet fyller ut maskorna perfekt då det är helt obehandlat 100% Cormo ull från Falklandsöarna.

Garnpaket kommer finnas till och från i min webshop: www.moodsofcolors.com

Hittar Du något som är oklart eller svårt att förstå i mönstret så skicka mej gärna ett meddelande så ska jag försöka hjälpa Dig vidare.

ERRATA: På varv 86 ska det vara rm istället för am.