Knitable me

Patterns available as Ravelry Downloads

Knitting: Pullover
En fortolkning af den islandske sweater med toner af Nordisk minimalisme. Peacock serien giver rig mulighed for at lege med farver, så du kan skabe din egen personlige Peacock.
Knitting: Cardigan, Coat / Jacket
Hverdagsjakken er et tidsløst stykke strik, som med sin klassiske pasform og udtryk passer ind i enhver garderobe og stil. Den er inspireret af den Nordiske nyklassisicme med sine rene linjer og usynlige formgivning, og med et ønske om at skabe et design, som ikke er afhængig af tidens trends.
Knitting: Cardigan
Hyben cardigan er en lille sommercardigan med et fint strukturmønster og god pasform. Brug cardiganen i sommer månederne til shorts og kjoler, og til vinter som et ekstra lunt lag.
Knitting: Cowl
HALS har taget det bedste fra sjal og halsedisse og krydset i et let og lunt design. Strik det i din yndlingsfarve og brug det ud over frakken.
Knitting: Pullover
Noir er inspireret af 1940’ernes vintage mode med spændende strukturer og feminine snit. Modellen har fine puffede skuldre, en længde der passer perfekt til både jeans og kjole. Strukturen skabes af et simpelt snoningsmønster med lange masker, som dækker hele blusen, og de sporty ribkanter giver en god kontrast til det feminine. Du kan nøjes me...
Knitting: Beanie, Toque
Kromosehue er efterløberen fra Kromose Cardigan. Et simpelt chevronmønster pryder huen her, som strikkes nedefra og op med indtagninger i mønster.
Crochet: Puppet
Disse skønne gnomer er en af mine første publicerede hækleopskrifter. Den er velberejst, og der findes et utal af små fine gnomer rundt omkring i Danmark, norden, Europa og resten af verden.
Knitting: Tee
Agnes er en skøn lille bluse, som er inspireret af 1940’ernes damemode. Et fint zig zag mønster i kombination med rib giver en god pasform med et lille tvist. Blusen kan varieres med mønster på bærestykket - eller strikkes helt i rib eller ret for en drengeversion. En bluse med mange muligheder.
Knitting: Tee
Daisy blusen er inspireret af 1940’ernes strikkemode, hvor feminine silhuetter og spændende strukturer mødes i skøn forening. Blusen er opdateret til nutidens modebillede, med sin lidt kortere og lette facon, mens silkebåndet holder stilen i datidens yndefulde billede. Blusen er første del af en kollektion med inspiration fra datidens strikkemo...
Knitting: Shawl / Wrap
Et lækkert mellemstort sjal med åben struktur og frynsedetaljer, hvor du har mulighed for at skrue op eller ned for farverne, og skabe dit helt eget design. Sjalet er inspireret af et smukt vægtæppe, som jeg længe har været forelsket i. Brug din fantasi og få dit helt eget stykke kunst til at hænge om halsen.
Knitting: Shrug / Bolero, Coat / Jacket
Klokke poncho er skabt til lunefulde vejrskift og hverdagstravlhed, hvor et ekstra lag kan være både let og pænt. Pasformen er inspireret af en jakke, der hænger løst om skuldrene, og omkranser kroppen som en klokke. De praktiske slidser giver god bevægelighed.
Knitting: Tee
En fin lille ulden vest med rynk foroven og rigtig god pasform. Vesten strikkes oppefra og ned uden montering.
Crochet: Tote
Markvej er en farveglad og praktisk taske med fast firkantet bund, så der er god plads til indkøb, madpakker og nørkletøj. Taskens farver er inspireret af den vilde natur langs markvejene ved vestkysten. Et sted, hvor jeg finder ro og balance… og hvor tiden står næsten stille.
Knitting: Coat / Jacket, Sweater - Other
Reykjavik poncho er en lækker og stilfuld strik i den blødeste tweed og Kid silk mohair blanding. Ponchoen passer fint som både overtøj og ekstra lag på de kolde dage, og den klæder både jeans og kjole. Den klæder alle kropstyper, og selvom opskriften er onesize, er den ikke svær at øge omkredsen på. Der er anvisninger til dette i opskriften.
Knitting: Shawl / Wrap
Vektor is a large and cosy shawl knitted only in garter stitch. It has a graphic design made by sections of short rows.
Knitting: Shawl / Wrap
Vektor er et stort retstrikket sjal med et fint grafisk udtryk, som formes af vendepinde undervejs. Sjalets opbygning giver rig mulighed for at lege med farvekontraster og stribesekvenser, så du kan skabe dit helt eget Vektor look. Sjalet kan strikkes i alle kvaliteter, om du vil have et lunt og vamset vintersjal, eller en køligere version til ...
Knitting: Shawl / Wrap
Kongsmark sjal er et lunt og farverigt sjal, som smyger sig om skuldrene. Her er rig mulighed for at lege med garnrester og kvaliteter, så du kan tilpasse det til lige præcis din stil. Sjalet lukkes ved at putte den ene spids igennem en strop a’la barndommens halsfisk.
Knitting: Cardigan, Coat / Jacket
Kromose cardigan er designet med tanke på lange vintermorgener med ild i brændeovnen og varmt i koppen. Hvor sneen ligger tykt og sprødt henover lyngen, og Vesterhavet bruser smukt og varslende.