Lisbeth Ravlosve

Patterns available as Ravelry Downloads

Knitting: Pullover
Genseren strikkes nedenfra og opp. Rett genser med maritime mønster. Raglanfelling. Rød og grønn stripe på armene for å vise styrbord og babord.
Knitting: Cardigan
Tynn og lett genser med rett passform. Splitter i sidene, raglanfelling og rund hals. Passer utmerket til å ha med seg som ekstragenser i ryggsekken eller kajakken.
Knitting: Cardigan
Rett, litt løs og lang genser med fletter i sidene og på armene. Dobbel perlestrikk nede på bol, armer og oppe i halsen. Strikket i Puno Petit fra Rauma.
Knitting: Cardigan
Tynn ullgenser strikket i rettstrikk, med splitt i halsen for at den skal være lett å få over hodet på små barn. Rett fasong og raglanfelling. Strikket i 3 blå/turkise farger og sort. Brede striper, skilt med en tynn bord i sort.
Knitting: Pullover
Lys lett sommergenser. Splitt i sidene, raglanfelling og rund hals.
Knitting: Mittens
Hestevotter strikket i FinullPT2 fra Rauma. Medium damestr på pinner nr 3. LIten på pinner nr 2,5. Lang smal mansjett med gul kant strikket med Lux fra KnitMe.
Knitting: Mittens, Beanie, Toque
Settet Terna består av votter og lue strikket i FinullPT2 fra Rauma. Lua har belegg og kanter i Lux fra KnitMe for å unngå kløing hvis noen er ømfintlige for ull. Vottene har litt lange mansjetter. Hesten, trær og striper er brukt på begge.
Knitting: Beanie, Toque
Stripelua strikkes i rettstrikking med brettekant, er dobbel over ørene og strikkes med rester av Finull fra Rauma. Som belegg på innsiden, Sterk fra du store alpakka. Du trenger ca 50 gr Finull. Dusk i toppen.
Knitting: Pullover
Smal og tettsittende genser strikket ovenfra og ned. Raglanøkning, forkortede rader og enkelt mønster langs raglanøkningene og i sidene.
Knitting: Pullover
Genser med høy kant i halsen og kontrastfarger på kanter/belegg. Fletter nedover armene og midt foran. Strikkes ovenfra og ned.
Knitting: Beanie, Toque
Lue som er dobbel over ørene, kontrastfarge på kant og tupp.
Knitting: Beanie, Toque
Tettsittende lue med hullkant og tupp. Valgfritt med dobbelt strikk over ørene. Strikket i skarpe farger for å vises på sjøen.