strikogkaffe - Johanne Flodin

Patterns available as Ravelry Downloads

Knitting: Ankle Sock
Bolsjestrømpene er mest af alt et restegarnsprojekt, men kan selvfølgelig strikkes af det garn, du har lyst til! I opskriften er opgivet præcist garnmængde i gram, så du kan strikke strømperne med de sidste enlige rester og komme sikkert i mål.
Knitting: Cardigan
Størrelser: 6-9 mdr. (9-12 mdr.) 1-2 år (2-3 år) 3-4 år (4-5 år) 5-6 år (6-7 år) 7-8 år (8-9 år) 9-10 år
Knitting: Pullover
Bjergtindeblusen er en fin flerfarvebluse strikket oppefra og ned på pind 4 mm. Blusen strikkes med forhøjning i nakken, raglanudtagninger og ribkanter for en god pasform. Blusen kan både strikkes med lange og korte ærmer – det bestemmer du selv. Der er en guide til begge dele i opskriften.
Knitting: Cardigan
Elinors Cardigan My Size strikkes oppefra og ned med raglanudtagninger på hver anden pind ned langs bærestykket. Den fine mønsterbord langs forkanterne strikkes efter et diagram.
Knitting: Cardigan
Elinor’s Cardigan strikkes oppefra og ned med raglanudtagninger på hver anden pind ned langs bærestykket. Mønsterborten langs forkanterne strikkes efter et diagram.
Knitting: Pullover
En Basis Sweater strikkes oppefra og ned med raglanudtagninger ned langs bærestykket. På de første pinde efter ribben strikkes vendepinde for at lave forhøjning i nakken. Sweateren er god i basisgarderoben, og du kan derfor nemt være kreativ med hensyn til garn, farver og sammensætninger.