Tykkebrisvotter/ Chunkybreezemittens by Ann Silje Rolness

Tykkebrisvotter/ Chunkybreezemittens

Knitting
March 2020
Aran (8 wpi) ?
20 stitches and 10 rows = 4 inches
in .
US 6 - 4.0 mm
US 7 - 4.5 mm
82 - 246 yards (75 - 225 m)
1-2 år – 2-4 år – 6-8 år – 8-10 år – 12-14 år (Dame small) - Dame (medium) - Dame (Large)
Flag of English English Norwegian
This pattern is available for kr.50.00 NOK buy it now

#Tykkebrisvotter kan du strikke i enkel tråd Drops Nepal, Rauma Vams eller lignende, eller dobbel tråd Rauma finull eller Kauni.

Oppskriften inneholder informasjon om hvordan tove vottene, og også hvordan du gjør det med størrelsene om du ikke vil tove. Jeg har tovet noen votter, mens andre, for eksempel de som er strikket i Hipwool ikke er tovet. Du finner ut hva du ønsker :)

Oppskriften er testet av en knippe dyktige testere- tusen takk :) Skulle du likevel finne noe som er feil, eller annet som jeg bør vite, så ta gjerne kontakt :)

Jeg drømmer en gang om å kunne se noen jeg ikke kjenner iført plagg som er strikket av oppskriftene mine - det er min motivasjon :) Det er også innmari gøy å få sett bilder av det dere strikker, så tagg meg gjerne om du publiserer i sosiale media. Oppskriftene i bruk er jo bare sååå gledelig og motiverende.

Om du ønsker å strikke slike for salg på hobbybasis er det greit :)

Tusen takk for at du kjøpte oppskriften min, og for at du ikke deler den videre. Det ligger mye arbeid i å gjøre notater om til oppskrifter, så tips heller hvor den kan kjøpes.

You will recive a link to a Norwegian pattern and one to an English pattern.
God strikking :)