Strikkepinden

Online store
Gyvelhøj 18
Horsens, Midtjylland 8700
Denmark
+4593908071

Hours

Monday - Sunday 6:00 AM - 6:00 AM
Wheelchair access yes
Seating available yes
Reserved parking yes
Free wireless yes

Online store always open, we carry own brands + yarn from Onion, BC garn, shoppelwolle + our own brands. You are always welcome :)

Vi er en webshop, der sælger garn af gode kvaliteter. Vi har vores garner shetlandsuld, Coast (uld/bomuldsgarn), supersoft, Nobel (uld/kashmir)fra Donegal spinderiet i Irland til vores lækre multifarvet effectgarn fra Aade Long i Estland, samt en række af andre lækre kvaliteter indenfor mohair, kashmir, silke m.f.

Vi ønsker at fremme økologi og har flere kvaliteter, der er økologisk produceret af uldgarn og bomuldsgarn.

Af strømpegarn kan nævnes det populære garn Zauberball fra Schoppelwolle i Tyskland. Det fåes både som 1-trådet og 2-trådet, hvor det i stedet hedder Zauberball Crazy og har et mere vildt og meleret udtryk. Vi har også det flotte Arne & Carlos strømpegarn og strømpegarn fra Schachenmayr Regia.

Vi har et stort udvalg af strikkebøger og hæklebøger med alt ligefra Tunesisk hækling til hæklede katte og hunde til børne- og voksenstrik af sweater, huer, vanter og meget mere.

Ellers finder du i vores shop også tilbehør, som strømpepinde, hæklenåle, knapper, målebånd, omgangstæller, rundpinde m.m.

Er du i nærheden, så ring eller skriv, så åbner vi gerne op, men ellers har vi lageråbnet engang i mellem, hvor der vil være attraktive tilbud at finde i butikken.

Shop staff

Effaknit

Brands

Brands that have been purchased at this shop.

  • Lana Grossa
    last stashed Dec 2018