Breezeskirt by Ann Silje Rolness

Breezeskirt

Knitting
July 2020
Fingering (14 wpi) ?
27 stitches and 10 rows = 4 inches
in .
US 2½ - 3.0 mm
313 - 853 yards (286 - 780 m)
1 – 2 – 4 ¬– 6 – 8 – 10 –12 år
Flag of English English Norwegian
This pattern is available for kr.50.00 NOK buy it now

#breezeskirt er et lett og ledig skjørt med god sving. Ja, for hva er vel bedre for våre små skatter enn at skjørtet er med når de snurrer.

Skjørtet strikkes ovenfra og ned. Mønsteret begynner litt nedpå lårene slik at det kan brukes også uten strømpebukse på. Oppskriften inneholder anbefalte mål i hver størrelse, men dette kan du tilpasse etter mål på mottakeren. Skjørtet kan enkelt forlenges ved at mønsterdelen strikkes så langt som ønskelig.

Oppskriften er testet av en gjeng dyktige testere- tusen takk. Skulle du likevel finne feil eller noe annet jeg bør vite, så ta gjerne kontakt på Instagram: made_by_annsilje.

God strikking.

TUSEN TAKK FOR AT DU VALGTE Å KJØPE AKKURAT MIN OPPSKRIFT.

Det gjør meg både glad, ydmyk og takknemlig. Jeg drømmer jo en gang om å få se mine design i bruk, noe som er drivkraften min til å gjøre notater om til oppskrifter
Oppskriften er kun til privat bruk, rettighetene tilhører meg og det hadde vært snilt om du ikke deler oppskriften med andre. Det ligger mye arbeid i å lage oppskrift, så informer heller andre om hvor oppskriften finnes for salg
Om du ønsker å strikke for salg sånn på hobbybasis, er det greit. Da blir jeg veldig takknemlig for at du henviser til hvor oppskriften er kjøpt hver gang du eventuelt publiserer i sosiale media.