Cirka by Liselotte Weller

Cirka

Knitting
May 2012
24 stitches and 32 rows = 4 inches
in stockinette stitch
US 2½ - 3.0 mm
US 4 - 3.5 mm
6 month, 1 year, 1½ year
Danish
This pattern is available for free

Jeg tilbyder ikke spor support. Jeg garanterer absolut ingenting. Jeg kan ikke holdes ansvarlig for uheldige følgevirkninger som raserianfald, hysteri over så dumt tingene er formuleret, upassende eder i forbindelse med tydning af opskrift eller trangen til trøstespisning undervejs.

Denne opskrift er en klar dig selv, men til gengæld er den omkostningsfri og spiser hverken rugbrød eller karameller.

Jeg håber, at du har lyst til at prøve den :-)

UPDATE – En læser skriver, at hun har strikket en lignende vest fra femina. Den opskrift ligner nærmest min til forveksling og jeg bliver virkelig i tvivl om, hvorvidt jeg kan have hentet hulmønster og maskeantal fra den (jeg husker ikke at have set den, men…), for jeg husker sagtens, at strikkefastheden var helt i skoven på den oprindelige, fordi vi i dag strikker meget løsere, end man brugte dengang. Man kan nærmest regne med, at man skal lægge en fjerdedel flere masker til i dag, når man vil opnå samme mål, men en nutidig strikkefasthed.
Jeg har kun den gamle vintage-model i retstrik og nogle håndskrevne noter om mål og maskeantal nu, hvor jeg så endelig har taget mig sammen til at få skrevet det hele om til en opskrift. Jeg vil bare gerne, at ingen skal være i tvivl om, at jeg aldrig har villet andet end dele og glæde og jeg vil bestemt ikke tage credit for noget, som ikke er mit. Uanset så er modellen sjov, let at strikke og lige til at variere i det uendelige med mønstre, striber eller hønsestrik i bedste halvfjerdserstil
:-)