Fleurig Tasje by Tamara Dijkstra

Fleurig Tasje

Crochet
June 2013
Catania
Fingering (14 wpi) ?
0 stitches and 0 rows = 4 inches
3.5 mm (E)
0 yards (0 m)
Dutch Additional languages which are not in the download: English
This pattern is available for €3.72 EUR
buy it now or visit pattern website

Welk klein meisje wil er nu niet zo’n prachtig Fleurig Tasje hebben om al haar mooie kleine hebbedingetjes in mee te kunnen nemen? Gelukkig heeft jouw kleine meisje een lieve mama (of oma, of zus, of tante, of buurvrouw), die dit fleurige tasje voor haar wil haken!

Hier op Ravelry kun je het patroon voor het Fleurige Tasje kopen. Het patroon (pdf-bestand) is na bevestiging van betaling DIRECT BESCHIKBAAR om te downloaden. (Wil je korting op je patroon? Bestel dan in onze webshop op www.tamitha.nl (levertijd binnen 24 uur na bevestiging van betaling))


Het patroon:
Een pdf-bestand van 25 pagina’s. Aan de hand van gedetailleerde foto’s wordt iedere toer stap voor stap uitgelegd.

Inclusief 2 printpagina’s, waarop het hele patroon zonder foto’s is samengevat, om bij het afdrukken inkt te besparen.

Het patroon is geproefhaakt.


THIS PATTERN IS ALSO AVAILABLE IN ENGLISH


Formaat:
Het tasje is ongeveer 11 x 12,5 cm groot.


Moeilijkheidsgraad: * * * (gevorderden)
Welke steken moet je kennen:
losse - halve vaste - vaste - half stokje - stokje - dubbel stokje - verstelbare ring

De moeilijkheid zit vooral in het precies volgen van het patroon:
Het is heel belangrijk dat je iedere stap goed leest, en precies opvolgt. Lees goed, kijk goed naar de foto’s, let op waar je welke steek moet overslaan (of juist waar je er één moet haken), en tel aan het eind van iedere toer het aantal steken. Dan kan het eigenlijk niet mis gaan. Kom je er niet uit? Je kunt altijd contact met ons opnemen, dan helpen we je verder!


Benodigdheden:
SMC Catania katoen met de volgende kleurnummers: 192, 208, 205, 146, 128, 114, 222
Knoop, borduurnaald, haaknaald 3,5 mm en schaar.


5% van je aankoopbedrag gaat naar stichting The Bread Basket. The Bread Basket biedt voedselhulp in de krottenwijken van de Dominicaanse Republiek.


Respecteer het werk van de ontwerper. Het uitwerken van dit patroon is met veel zorg gedaan en heeft veel tijd gekost. Het verkopen of kosteloos verspreiden van dit patroon, door iemand anders dan de ontwerper, in de vorm van een pdf-bestand, een afdruk, een bericht op het internet, of op welke manier dan ook, is niet toegestaan.

Dit patroon mag niet worden vertaald of op andere wijze worden aangepast, om vervolgens te worden verspreid, zonder toestemming van de ontwerper.

Mocht er iemand geïnteresseerd zijn in dit patroon, verwijs dan naar de webwinkel waar dit patroon te koop is: www.tamitha.nl (met korting!) en 7amitha.etsy.com.

Het tasje dat je aan de hand van dit patroon hebt gemaakt mag je gerust verkopen op lokale braderieën en markten. Het tasje mag echter niet in grote oplagen worden verkocht.

Een bronvermelding (www.tamitha.nl) wordt altijd op prijs gesteld.


Fleurig Tasje
Copyright © 2013 – Tamara Dijkstra

(inclusief 21% BTW)