Fluffybreezecardigan and Fluffybreezesweather by Ann Silje Rolness

Fluffybreezecardigan and Fluffybreezesweather

Knitting
March 2020
Lace ?
19 stitches and 20 rows = 4 inches
in .
US 2½ - 3.0 mm
US 7 - 4.5 mm
1750 - 3281 yards (1600 - 3000 m)
XS – S – M – L – XL
Flag of English English Norwegian
This pattern is available for kr.60.00 NOK buy it now

Dette er en 2i1 oppskrift
#fluffybrissweater og #fluffybriscadigan, der den delen av oppskriften som gjelder kun for cardigan, er merket med blått. Begge plaggene strikkes med dobbel tråd, nedenfra og opp.

Oppskriften inneholder estimert garnmengde for garn med 200-210 meter per 25 gram. ( Det kan være lurt å avtale med garnbutikken om tilbakelevering av garn, dersom du får for mye garn) Du kan også velge å bruke en tråd babyull / tynn merinoull eller lignende, sammen med en fluffy tråd. Velger du en slik kombinasjon må du prøver deg mer frem mht. garnmengde.

Oppskriften er testet av en knippe dyktige testere- tusen takk :) Skulle du likevel finne noe som er feil, eller annet som jeg bør vite, så ta gjerne kontakt :)

Jeg drømmer om en gang å kunne se noen jeg (ikke) kjenner iført plagg som er strikket av oppskriftene mine. I tillegg er det så fint å tenke på den roen en får når en strikker og kreerer, det er et supert kompliment om noen velger min oppskrift for å komme i din modusen - det er min motivasjon for å legge arbeid i å gjøre notater om til oppskrifter :)

Det er også innmari gøy å få sett bilder av det dere strikker, så tagg meg gjerne om du publiserer i sosiale media. Om du ønsker å strikke slike for salg på hobbybasis er det greit :)

Tusen takk for at du kjøpte oppskriften min, og for at du ikke deler den videre. Det ligger mye arbeid i å gjøre notater om til oppskrifter, så tips heller hvor den kan kjøpes.
God strikking :)