MyBreezebag by Ann Silje Rolness

MyBreezebag

Knitting
May 2020
Worsted (9 wpi) ?
20 stitches and 10 rows = 4 inches
in .
US 2½ - 3.0 mm
US 7 - 4.5 mm
US 6 - 4.0 mm
131 - 601 yards (120 - 550 m)
S – M – L – XL
Flag of English English Norwegian
This pattern is available for kr.60.00 NOK buy it now

#Mybreezebag kan strikkes med stropper slik at du kan bruke den som ei veske. Lett og ledig, og fint til å bruke enten du skal på bytur, på stranda, ta med klær i barnehagen eller ha liggende i veska i tilfelle du er på shopping og trenger et ekstra bærenett :)

Oppskriften inneholder også informasjon om hvorledes strikke løpegang, slik at du da kan bruke din #mybreezebag til strikketøy, potteskjuler eller til å gjemme små og store skatter.

Du kan velge det garnet du ønsker, men bør bruke garn med litt hold i. Uttrykket vil variere mht. garntype, men også hvor mye du har i din #mybreezebag.

Håper du liker den, og tagg meg gjerne - er så gøy å se oppskriftene i bruk:)

TUSEN TAKK FOR AT DU VALGTE Å KJØPE AKKURAT MIN OPPSKRIFT.

Det gjør meg både glad, ydmyk og takknemlig. Jeg drømmer jo en gang om å få se mine design i bruk, noe som er drivkraften min til å gjøre notater om til oppskrifter
Oppskriften er kun til privat bruk, rettighetene tilhører meg og det hadde vært snilt om du ikke deler oppskriften med andre. Det ligger mye arbeid i å lage oppskrift, så informer heller andre om hvor oppskriften finnes for salg
Om du ønsker å strikke for salg sånn på hobbybasis, er det greit. Da blir jeg veldig takknemlig for at du henviser til hvor oppskriften er kjøpt hver gang du eventuelt publiserer i sosiale media.

// you will recive an English pattern as well as Norwegian