Sihlau Shawlette by Zsuzsanna Makai
Welcome! You are browsing as a guest
Create a free account to see 13 projects made from this pattern and more... What am I missing?

Sihlau Shawlette

Crochet
July 2014
Fingering (14 wpi) ?
not important
4.5 mm
400 - 450 yards (366 - 411 m)
size may variable
US
This pattern is available for $4.50 USD buy it now

Sihlau is in Adliswil near the river Sihl.
This Shawlette is designed specially for the teachers in the preschool Sihlau. These ladies are super, they teach with love and care! So they have got this shawlette!

It is reversible, and looks both with or without blocking! The length is adjustable, you may crochet it as long as you want!
You may use any type of yarn, the sample is from fingering yarn (436yards/3.53ounces, 400m/100g) and it is 80inches long and at the widest point it is 12inches. The size is variable, it depends on your yarn choice!

The pattern is fully charted. The charts are made with crocharts.com.
It has also written instructions (USterms) and is available also in Hungarian.


Sihlau Adliswilben van a Sihl folyó mellett. Ez a kendcsőke a Sihlau Óvoda két tündéri óvónőjének készült, akik végtelen türelemmel és szeretettel foglalkoznak a gyerekekkel

A kendő megfordítható, mindkét oldalán jól mutat, akár blokkolva, akár blokkolás nélkül! A sál hossza tetszőlegesen változtatható!

Bármilyen vastagságú fonalból meghorgolható. A képen látható sál 1gombolyag fingering vastagságú fonalból készült (400m/100g), 2m hosszú és a legszélesebb pontján 30cm. A kendő mérete a felhasznált fonaltól függően eltérő lehet.

A leírás elérhető angolul is (US) és vannak hozzá rajzos ábrák is, melyeket a crocharts.com-mal rajzoltam.