Tills vi möts igen by Annas Artificia

Tills vi möts igen

Knitting
July 2017
Sport (12 wpi) ?
25 stitches and 33 rows = 4 inches
US 1½ - 2.5 mm
273 - 295 yards (250 - 270 m)
36(37)38(39)40(41)
Swedish
This pattern is available for kr.50.00 SEK buy it now

Tills vi möts igen

Skilda vägar, de val som leder oss isär och skapar en distans. En distans vi inte gärna nämner men som vi båda vet existerar. De dagar vi vandrar ifrån varandra gör längtan än större, längtan med hopp som fylls för var dag, tills vi möts igen.

Min svägerska önskade sig ett par sockar med flätor och genast var jag igång och börja designa. Det jag inte hade någon bra idé för var namnet på detta mönster men tack vare en av mina stickföljare, även teststickare för dessa sockar, fick jag det fina förslaget: Tills vi möts igen! Stort tack <3

Sockarna är stickade tå upp, båda samtidigt. Det går att välja att sticka en socka i taget om man vill. För mönstret finns lättläst diagram att följa. Hälen är en fleegle heel med flätdetaljer på hälkilen. Hälkilen finns också i diagram för att enkelt kunna följa varje varv.

Sockarna är stickade i Järbo Garns Mellanraggi. Om du vill göra en längre mudd rekommenderar jag dig att antingen använda mer än 100gr av din valda färg eller sticka tån och/eller mudden i annan färg. Det går åt cirka 100gr garn för dessa sockar (beror också på storlek).

Detta är ett sockmönster skapat av Anna Fahlgren, Annas Artificia. Du får gärna sticka av mönstret och sedan sälja det färdiga alstret. Du är förbjudet att ta anspråk på mönstret samt sälja det vidare. Det är okej att köpa ett mönster och ge bort det köpta x.et till giveaway eller dylikt.

Har du några funderingar tveka inte att kontakta mig. Är det några felskrivningar eller funderingar på mönstret, hör av dig!

Tack!
Med kärlek
Annas Artificia.

Facebook: Annas Artificia
Instagram: AnnasArtificia
Youtube: AnnasArtificia
Blogg: Annasartificia.wordpress.com