Magni Flyum

Patterns available as Ravelry Downloads

Knitting: Pullover
Nordfjordgenseren er inspirert av islendergenserar, men vid
Knitting: Market bag (slouchy)
Ingen kan gjere alt, man alle kan gjere litt. Korleis kan du endre dine vanar slik at du brukar mindre plast?
Knitting: Mittens
Flettemønsteret er mest kjent frå Aran-øyene på vestkysten av Irland. Rombemønsteret på oversida av vottane kan ha ulik tyding, men har uansett eit ønskje om hell, suksess og rikdom Desse vottane passar fint saman med St. Sunniva-lua.
Knitting: Beanie, Toque
Flettelua er inspirert av Aran-genserane som kjem frå Irland. Det er brukt flettemønster på genserar mange stader, men det er Aran-øyene på vestkysten av Irland som har gitt dei namn. Genserane vart tradisjonelt brukt av fiskarar, og skulle halde dei varme på sjøen i allslags ver. Mønstra som vart brukt skulle gje vern og hell på sjøen. Det er ...
Knitting: Pullover
Mønsteret på denne genseren er eit gamalt herregensermønster frå Færøyene og vert kalla sauderås. Ei rås er det same som ein sti. Genseren er strikka på tjukkare pinnar enn det som står på banderolen, og maskene vert lange. Dette er for å få eit litt luftigare preg på plagget. På Færøyene vert det ofte strikka litt lausare enn vi er vant til i ...
Knitting: Animal Toy
I made this pattern for a local filmfestival and the premiere of Shaun the sheep - The Movie. The pattern is both in Norwegian and English.
Knitting: Beanie, Toque
The Vikings, Norway’s ancient explorers, warriors and merchants travelling all the way to America 500 years before Columbus, did not knit.