Linka Karoline Neumann

Patterns available as Ravelry Downloads

Knitting: Throw
Strikkefasthet: 9 masker på pinne 10 mm = 10 cm
Knitting: Pet Clothing
Alasuq hundegenser er designet for hunder i aktivitet, men også til innebruk på kalde dager. Jeg har laget god plass til forbeina slik at genseren ikke kommer i veien når hunden flyr rundt og koser seg. Genseren er strikket på pinne 6 mm i Alafosslopi. Størrelsene i oppskriften er laget for medium store hunder til store hunder.
Knitting: Pet Clothing
Villmarkshunden er designet for hunder i aktivitet, men også til innebruk på kalde dager. Jeg har laget god plass til forbeina slik at genseren ikke kommer i veien når hunden flyr rundt og koser seg. Genseren er strikket på pinne 6 mm i Alafosslopi. Størrelsene i oppskriften er laget for medium store hunder til store hunder.
Knitting: Pullover
Knitted bottom up. Knitted in the round. Sewn in sleeves.
Knitting: Mittens
Knitted in the round.
Knitting: Headband
Knitted in the round.
Knitting: Cardigan
The pattern is in Norwegian and in English.
Knitting: Headband
Knitting: Cardigan
The Fjordfolk Jacket is inspired by old traditional Norwegian sweaters and jackets. The jacket is knitted in the round with steek stitches. Knitted bottom up.
Knitting: Pullover
Knitted bottom up. Knitted in the round.
Knitting: Pullover
Tusseladdgenseren er en lett genser strikket i Tinde pelsullgarn fra hillevåg ullvarefabrikk. Du kan også strikke den i Peer Gynt hvis du ønsker en litt mer hardfør genser. Genseren er strikket på pinne 3,5 mm. Bærestykket strikkes med 3 tråder nesten hele veien så her er det viktig å passe på strikkefastheten! Gå opp i pinnestørrelse hvis du v...
Knitting: Cardigan
Str
Knitting: Pullover
Pilgrimsgenseren er inspirert av Pilegrimsleden som går fra Oslo til Trondheim. Genseren går fort å stikke på 6 mm. Den strikkes nedenfra og opp på rundpinne med garnet “Troll” fra Hillevåg ullvarefabrikk.
Knitting: Pullover
Svartulv is a warm sweater designed for tough Norwegian winters.
Knitting: Mittens
Cozy mittens designed to use in front of the campfire.
Knitting: Pullover
Norwegian sweater with paw prints inspired by old, traditional norwegian designs. The sweater is knitted in very sturdy norwegian wool that makes it perfect for oudoor use.
Knitting: Pullover
Pullover for children that likes to be outside in the wild. Warm, cozy and perfect for outdoor use.
Knitting: Beanie, Toque
Cozy warm hat knitted in icelandic wool.
Knitting: Pullover
Villmarksgenseren er designet for å holde folk varme på små og store eventyr, uansett vær. Genseren er strikket i det islandske garnet Alafosslopi. Dette garnet inneholder både dekkhår og underull fra sauen som gjør at genseren blir vannavstøtende og blir svært robust. Håper du får mye glede av genseren din! God strikking