Baby Blanket Snowflakes / Vognteppet Snøfnugg by Pinneguri

Baby Blanket Snowflakes / Vognteppet Snøfnugg

by Pinneguri
Knitting
April 2013
Fingering (14 wpi) ?
30 stitches = 4 inches
US 1½ - 2.5 mm
US 2½ - 3.0 mm
1312 - 1422 yards (1200 - 1300 m)
70 x 70 cm
Flag of English English Norwegian
This pattern is available for kr.60.00 NOK buy it now

English, see below

-- Norsk --
Teppet strikkes rundt, med vrangbord oppe og nede. Når midtdelen er ferdig plukkes maskene på siden av klippekanten opp og det strikkes vrangbord på begge sidene også. Så klippes teppet opp. Klippekanten vendes og sys inn på baksiden.

Mønsteret beskriver én størrelse, men med tykkere pinner og garn kan det lett gjøres større.

Noen av bildene til venstre viser teppet dobbelstrikka og er en modifisering av de stikkerne - mønsteret beskriver ikke teppet dobbelstrikka. Gå til deres prosjektsider for mer informasjon.

Når jeg ser tilbake på dette mønsteret fra 2019 (dette blei første gang publisert i 2013) så ser jeg det ikke er særlig bra skrevet. Men i valget mellom å trekke det tilbake og si: Dette er et dårlig mønster eller å la det være som det er, men med advarsel, så velger jeg det siste. Det er ikke umulig å strikke etter, bare litt lite hjelpsomt.


-- English --
Knitted in the round and with a steek. The steek and cutting is both explained and showed in pictures.
One size only.

Pictures showing the blanket double knit is a modification by that photographer. Go to their project page to get more information.

This is not a well written pattern, looking back some years later. I could stop selling it, or I could leave a note, telling you, this is not a very helpful pattern. You’ll probably need to have knit a little before jumping on this. Just a small warning there.