Pulsvantene Fru Terje Vigen by Pinneguri

Pulsvantene Fru Terje Vigen

Knitting
September 2012
Fingering (14 wpi) ?
30 stitches = 4 inches
in Strikk *2 r, 2 vr*
US 1½ - 2.5 mm
US 2½ - 3.0 mm
137 - 183 yards (125 - 167 m)
One size
Flag of English English Norwegian
This pattern is available for kr.70.00 NOK buy it now

This pattern is written and charted both in English and Norwegian.

One size only, but knit with smaller or larger needles or thinner or ticker yarn you can change the size.
Simple ribbed gauntlets / fingerless mitts, knitted as a pretty present in an evening or two. Can be used as long sleeves peeking out under a shorter knitted garment or a winter jacket - suitable for days when finger mitts are too warm. Or on a bicycle ride perhaps?
The stranded chart is easily exchangeable with a favourite flower, car, owl, elephant - what have you.

Fra og med februar 2014 blir det lagt til 25 % i moms ved utsjekking for norske mønsterkjøpere, her et tillegg på 6,25 kr

I mønsteret er det bare beskrevet en størrelse, men med tykkere/tynnere pinner, tykker/tynner garn kan dette fort justeres.
Enkle og pene pulsvanter som strikkes i løpet av en kveld eller to. De er mer som lange ermer, ermer som kan brukes under en kort ullgenser - eller uten ullgenser under en tynn utenpåjakke.
Siden de er uten fingerhull drar du de bare ned og opp etter behov, og den lange ribben holder dem på plass uansett om du drar dem opp eller ned.

Det er et enkelt mønster å starte med hvis du er uvant med mønsterstrikk, men ønsker å lage noe som både er praktisk og pent nok til å gis bort. Mønsteret rundt hånda kan kjapt byttes mot et annet mønster som du finner i egna bøker.